bron:EasyCloudComputing NL, door Rob Petrie, 9 april 2014

PLEIDOOI VOOR EVERNOTEIn de loop van mijn computerleven vele notitieprogramma's/apps gebruikt. Sinds vorig jaar verslaafd aan EVERNOTE.
Zowel voor privé als voor zakelijk gebruikt ongelooflijk goed te gebruiken tijdens je reizen door het world wide web en natuurlijk om gewoon een kale notitie te maken.

Tijdens het  surfen kan je een geselecteerd gedeelte knippen, een hele pagina overnemen of een screenshot maken en direct laten opslaan in je Evernote notitiemappen. Dit gebeurt met een hulp-app Evernote Webclipper zonder dat je gestoord wordt in het lezen van dat moment.
In Evernote zelf kan je mappen aanmaken voor al jouw projecten.

Afbeeldingen, video's, complete documenten etc. kan je met simpele acties opnemen in je notities en in hun oorspronkelijke staat bewaren in jouw notitie. Notities delen of mailen is een koud kunstje geworden.
Mappen kunnen gestapeld worden binnen een project en het geheel is voorzien van een efficiënte zoekmachine. Ook nog voorzien van een infoknop voor een beknopt info-overzicht van de betreffende notitie en herinnering-functie.

Werkt zeer intuïtief, dus zeer gemakkelijk in gebruik.
GEWOON EEN AANRADER voor iedereen.
Begin hier meteen een nieuw notitie-leven.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Automatische bevestiging na invullen Google form.

Belastingaangifte 2014 via Tablet of Chromebook