de kracht van de cloud


bron: EasyCloudComputing NL, door Rob Petrie,
18 april 2014de kracht van de cloud
Ontdek de kracht van online werken met uw pc, laptop, smartphone of tablet.

Ruimte en snelheid

Geen bestanden en software meer op de harde schijf geeft veel ruimte en snelheid. Werken met uw documenten, foto's en muziek
in 'de cloud' via de krachtigste computers ter wereld vergroot het internetplezier en bespaart veel ergernis over trage of niet werkende computers.

Vertrouwd

De software die u gaat gebruiken zal u bekend voorkomen, vertrouwd. Al gauw zult u de grote voordelen ervaren, nooit meer betrokken
worden bij meldingen van te installeren updates, nooit meer wachten op het moment dat u nu eindelijk kunt gaan doen wat u van plan was.  Updates voltrekken zich op de computers waar u verbinding mee maakt en niet meer onder uw neus.

Veiligheid

......vóór alles, hier wordt bij ons veel aandacht aan besteed. GOOGLE/CHROME hebben de veiligste verbindingen en gebruikssystemen voor u mogelijk gemaakt m.b.v. de meest moderne technieken en als u wilt kunt u zich zelf daar van laten overtuigen.
Door de unieke 'sandbox' systemen binnen de internetbrowser van CHROME wordt een malafide site direct herkent en mocht er toch wat fout gaan in een door u geopende tab, dan is het sluiten van dat tabblad het enige wat u hoeft te doen.

Angst

Onderzoeken over de wereld wijzen uit dat u wat betreft onveiligheid, virussen en hackers het meest te vrezen heeft van het bewaren van vaak verouderde bestanden en software op uw eigen harde schijven.


Stap voor stap

Leer eerst werken in de cloud met de backup op uw oude systeem, wanneer u zo ver bent gaat u helemaal over op de cloud en als kroon
op al dit werk kunt u op het moment dat u aan een nieuwe computer toe bent overgaan op een Chromebook laptop of -desktop.
Voor 250 euro heeft u al zo een snelle cloud-computer. 

Toegankelijkheid


Bestanden in uw eigen cloud kunt u overal ter wereld via elke PC, laptop, phone of tablet terugvinden.
Het delen van bestanden is een koud kunstje en u kunt zelfs met meerdere mensen aan één project, site of document werken.
U bepaalt te allen tijde of en wie uw bestand mag zien of bewerken.

Modern

De modernste technieken op het gebied van foto/video bewerking, tekstverwerking, presentaties, sites bouwen, videochatten liggen
binnen handbereik en altijd het nieuwste van het nieuwste.

GOOGLE reikt u dit gratis aan, u moet wel zelf ontdekken wat er allemaal voor u ligt en hoe u dat gebruikt.
Wilt u dat snel onder de knie krijgen en in ieder geval alle mogelijkheden leren kennen, dan bent u hier aan het goede adres.
Betalen doet u alleen voor een zakelijk account en voor een eigen webdomein (www.mijnsite.nl). Ook die kosten zijn voor bijvoorbeeld
ZZP'ers de laagste instap naar een volledig gedigitaliseerd kantoor. Verder kunt u tegen lage kosten alle kennis vergaren, binnen afzienbare tijd via onze trainingen of gratis op eigen kracht door verkenning van het World Wide Web.

Welkom in de wereld van Cloud Computing. Een fantastische keuze, de toekomst komt in het heden, een ervaring die doet verzuchten 'waarom heb ik dat niet eerder geweten en gedaan'

Met groet,
Rob Petrie, algemeen manager EasyCloudComputing NL

 Contact       EasyCLoudComputing NL         ECC NL blog         persoonlijk contact ?  bel gewoon +31610882555
                  
 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Automatische bevestiging na invullen Google form.

Belastingaangifte 2014 via Tablet of Chromebook