Auto-upgrade naar de nieuwe Google Formulieren

Gepubliceerd door EasyCloudComputing, vertaling Rob Petrie, 14 oktober 2014, bron Google 13-10-2014

Auto-upgrade naar de nieuwe Google Formulieren 


In de komende weken alle formulieren, die gemaakt zijn in de oude versie van Google Formulieren (die voorafgaand gemaakt zijn tot februari 2013), automatisch een upgrade naar de nieuwe versie van Google Formulieren.De nieuwe versie van de formulieren ondersteunt een hogere 'response rate' en geavanceerde functies, zoals aangepaste thema's, achtergronden, meer stijlkeuzes voor teksten, een willekeurige vragenkiezer , en instellingen voor reacties per persoon.

 Alle reacties van de oude formulieren zullen naadloos migreren naar de nieuwe versie. Thema's en stijlvormen zullen ook migreren met potentiële visuele verschillen. Nadat de upgrade is voltooid, wordt een melding weergegeven wanneer de editor wordt waarin wordt aangegeven dat de upgrade heeft plaatsgevonden. Op zo een moment, wordt aangeraden te het ​​kiezen voor een nieuw thema (of het aanpassen van een oud thema) om een ​​soepele gebruikerservaring met uw formulier te garanderen.

  In de komende tijd, zullen alle thema's automatisch worden omzetten van reeds toegepaste oudere-thema's tot vergelijkbare versies in het nieuwe systeem, dat zal uiteindelijk gaan zorgen voor thema maatwerk en een betere mobiele ervaring.

 Traject van releases:

Upgrade binnen het zogenaamde Rapid Release track beginnen op 20 oktober, de schematisch geplande release begint twee weken later (geleidelijke uitrol)

  Voor meer informatie:
Google support NL formulieren  

Reacties

Populaire posts van deze blog

Automatische bevestiging na invullen Google form.

Belastingaangifte 2014 via Tablet of Chromebook