Posts

Posts uit januari 25, 2015 weergeven

Maak een ebook reader van je Chrome(book)

Afbeelding
bron:  Easy Cloud Computing nl, door Rob Petrie, 25 januari 2015


Ebook lezen in ChromeJa, dat kan met gemak. Met de Chrome Webstore app Readium heb ik in een paar minuten tijd een fantastisch resultaat bereikt:


Functies Buiten een bibliotheekoverzicht, inhoudsopgave knop en fullscreen-modus is er ook een uitgebreid instellingen menu met preview zicht en sneltoetsen menu-tabblad:
Keuzes voor lettertype, lettergrootte, kleuren, kleurcontrasten en de keuze voor één of twee bladzijden per scherm.

Veel leesplezier !!

Wil je dit soort artikelen voortaan volgen klik dan rechts op deze pagina. Gebruik de knoppen hieronder om te delen met vrienden die hier wat aan hebben. Bedankt!
ECC nl&

Nieuwe beveiliging bereiken en bladen in Google sheets

Afbeelding
bron: Easy Cloud Computing nl, door Rob Petrie, 25 januari 2015

Een bereik of blad beveiligen tegen bewerkingVóór eind februari 2015 moeten bij alle gebruikers van Google spreadsheets de updates in deze functie aangekomen zijn.Welke wijzigingen?Google lanceert diverse verbeteringen om bladen en bereiken in Google Sheets gericht te beveiligen.
Het sneller en gerichter beveiligen van delen in de spreadsheet op het moment dat je delen van je inhoud wilt beveiligen.


Belangrijkste veranderingen


De mogelijkheid om alle inhoud van een blad vast te zetten behalve bepaalde delen of cellen.Sneller opzetten van nieuwe bladen door de beveiligingsspecificaties over te nemen uit andere bladen.Het snel vastzetten van een blad of deel van een blad voor een bepaalde persoon, een aantal personen of een domein.

support Google Wanneer je eerdaags begruik kan gaan maken van deze nieuwe mogelijkheden zal Google zoals altijd documentatie beschikbaar hebben. Deze link brengt je bij de  meest recente versie hiervan…