Kan een Chromebook een Microsoft Windows-laptop vervangen?

Kan een Chromebook een Microsoft Windows-laptop vervangen?De vraag of een Chromebook een Microsoft Windows-laptop kan vervangen, is iets wat veel mensen zichzelf hebben afgevraagd. Dit gebeurt meestal wanneer hun Windows-laptop moet worden vervangen. Laten we eens kijken of een Chromebook een traditionele laptop echt kan vervangen.

De verbonden wereld is veranderd sinds de Chromebook in 2011 is gelanceerd

De Chromebook is in 2011 geïntroduceerd en het is redelijk om te zeggen dat deze niet echt goed van start is gegaan. Veel mensen begrepen het concept van een Chromebook niet.
Het idee van een Chromebook is dat u deze bijna altijd zult gebruiken met een internetverbinding. Hoewel het pas zeven jaar geleden is dat ze werden gelanceerd, was internettoegang, vooral onderweg, niet zo gewoon. Echter, snel vooruit zeven jaar en de meeste mensen hebben toegang tot internet thuis en onderweg.

bron:  chromecomputing.com
vertaling : https://translate.google.com/translate?sl=en&tl=nl&js=y&prev=_t&hl=nl&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.chromecomputing.com%2Fchromebook-replace-microsoft-windows-laptop%2F&edit-text=

Reacties

Populaire posts van deze blog

Automatische bevestiging na invullen Google form.

Belastingaangifte 2014 via Tablet of Chromebook