Posts

Posts uit november 3, 2018 weergeven

Kan een Chromebook een Microsoft Windows-laptop vervangen?

Afbeelding
Kan een Chromebook een Microsoft Windows-laptop vervangen?

De vraag of een Chromebook een Microsoft Windows-laptop kan vervangen, is iets wat veel mensen zichzelf hebben afgevraagd. Dit gebeurt meestal wanneer hun Windows-laptop moet worden vervangen. Laten we eens kijken of een Chromebook een traditionele laptop echt kan vervangen.
De verbonden wereld is veranderd sinds de Chromebook in 2011 is gelanceerdDe Chromebook is in 2011 geĂŻntroduceerd en het is redelijk om te zeggen dat deze niet echt goed van start is gegaan. Veel mensen begrepen het concept van een Chromebook niet. Het idee van een Chromebook is dat u deze bijna altijd zult gebruiken met een internetverbinding. Hoewel het pas zeven jaar geleden is dat ze werden gelanceerd, was internettoegang, vooral onderweg, niet zo gewoon. Echter, snel vooruit zeven jaar en de meeste mensen hebben toegang tot internet thuis en onderweg.
bron:  chromecomputing.com
vertaling : https://translate.google.com/translate?sl=en&tl=nl&js=y&a…

Tekst van afbeelding halen met Google Keep

Afbeelding
Tekst van afbeelding halen met Google Keep Let op: u kunt notities maken in door een foto met 📸 in de notitie op te nemen en vervolgens "Afbeeldingstekst ophalen" te selecteren. Optical Character Recognition doet de rest.  Werkt ook in de desktop versie

bron: Gsuite G+ pagina https://plus.google.com/+gsuite/posts/S6S1rskVKvg