Posts

Posts uit februari 27, 2019 weergeven

Google Duo nu ook in webversie....

Afbeelding
Google Duo nu ook in webversie....


We hebben je bijna precies een maand geleden verteld dat Google zich voorbereidde om Duo op internet te lanceren, en nu is de dag aangebroken. U kunt nu bellen via Google Duo in Chrome, Firefox en Safari-browsers ...

Mensen hebben al verschillende ervaringen met het benaderen van de webclient, maar het lijkt erop dat de meeste Chrome-gebruikers geen problemen hebben om toegang te krijgen via hun niet-G Suite-accounts.

De hoofdinterface is redelijk eenvoudig, met een paar recente contactpersonen bovenaan en een volledige lijst met alle contacten uit uw lijst met Google-contactpersonen hieronder. Wat belangrijk is, Google Duo op internet ondersteunt browser-meldingen voor inkomende oproepen.

Als Google Duo voor web werkt op uw account, kunt u eenvoudigweg naar duo.google.com gaan en de nieuwe interface moet worden weergegeven. Als je nog steeds de oude Duo-bestemmingspagina ziet (zoals ik ben), heb je nog geen toegang tot de webclient.

Google moet Duo nog …

Voeg een inhoudsopgave in Google Sites in

Afbeelding
26 februari 2019 Korte samenvatting van de lancering Door een inhoudsopgave in een pagina in te voegen, is de navigatie van tekstgerichte inhoud zoals FAQ's, documentatie of wiki's eenvoudig.

Bewerkers kunnen een inhoudsopgave invoegen in een pagina met een eenvoudige klik - koppen en subkoppen worden automatisch bijgewerkt wanneer inhoud aan de pagina wordt toegevoegd. Een inhoudsopgave helpt redacteuren ook bij het organiseren van hun inhoud in een structuur die de lezer beter begrijpt. Siteviewers kunnen snel door secties van een pagina navigeren door op de gewenste kop te klikken en automatisch naar dat gedeelte binnen hetzelfde venster springen.

Aangezien editors de inhoud en structuur van een pagina toevoegen of bewerken, wordt de inhoudsopgave automatisch bijgewerkt, waardoor onderhoud eenvoudig wordt. De inhoudsopgave zal standaard inspringen op basis van de hiĆ«rarchische structuur van koppen, maar editors hebben de mogelijkheid om…